Multiculturele Tulip

Name: Rasha Doleh


E-mail:

Info@multicultureletulip.nl

Training Sleutelpersonen Gezondheidstatushouders...

Wat betekent een sleutelpersoon? --------> Flyer%20Sleutelpersoon%20-%20Rasha%20Doleh%20%281%29_3.pdf


Als gecertificeerde sleutelpersoon geef ik "Train de trainer" training met andere professional trainers van Pharos om nieuwe sleutelpersonen landelijk te trainen in de volgende thema's:- Training de rollen en vaardigheden van de sleutelpersoon:


Er zijn 4 belangrijke rollen voor een sleutelpersoon als Verkenner. Voorlichter, Bemiddelaar en Adviseur. Welke rol een sleutelpersoon fungeert hangt van de situatie, de behoefte en de doel van de hulp aanvraag.


In deze training leren de sleutelpersonen het belang van hun eigen kracht en kwaliteiten, daarnaast ervaren ze door verschillende casussen te oefenen wat voor vaardigheden hebben ze nodig en welke rollen past met hen om andere landgenoten te kunnen helpen en de weg te kunnen wijzen in de Nederlandse samenleving.


-Training Mentale veerkracht en psychische problematiek:


Veel vluchtelingen door de oorlog en ontworteling krijgen langdurige stress, depressie en psychische aandoening, waardoor ze een dagelijkse beslommering kunnen oplopen en niet meer effectief kunnen functioneren of participeren.


In deze training leren de sleutelpersonen de vroeg signalen van stress, depressie en psychische klachten, daarnaast leren ze ook hoe kunnen ze zichzelf helpen en hun landgenoten om hun mentale veerkracht te versterken. Ze leren ook het belang van balance te houden tussen de draag last en de draag kracht.Vroeg signaleren van psychische klachten en preventie kunnen veel helpen om crisis situaties te voorkomen.


Voor meer informatie over de nieuwe trainingen in 2022----> http://www.pharos.nl